Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 10, 2016

3η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Εικόνα
ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ Στις 3 Οκτωβρίου 2016 γιορτάστηκε φέτος στα περισσότερα σχολεία της χώρας η 3η Πανελλήνια Μέρα Σχολικού Αθλητισμού. Στο σχολείο μας αποφασίσαμε φέτος να γνωρίσουμε και να έρθουμε σε επαφή με ένα όχι και τόσο γνωστό άθλημα στο ευρύ κοινό αλλά ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Αυτό δεν ήταν άλλο από το γκολφ, γνωστό και ως σκάκι της υπαίθρου.   Την ευκαιρία αυτή μας έδωσε η Ακαδημία Γκολφ, που βρίσκεται στην περιοχή Ρούσσος Λάκκος στη Χερσόνησο και μας φιλοξένησε στις εντυπωσιακές και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της.   Μέσα από τις δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν οι μαθητές μας γνώρισαν τον τρόπο που παίζεται το γκολφ και τι χρειάζεται να έχεις μαζί σου για να παίξεις.  Άλλη μια Πανελλήνια Μέρα Σχολικού Αθλητισμού στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και οι μαθητές μας αποκόμισαν νέες εμπειρίες και ανακάλυψαν νέες δεξιότητες.   

Πρόγραμμα Αναδοχής Παιδιού

Εικόνα
Μήνυμα από έναν φίλο Με πολύ μεγάλη μας χαρά λάβαμε πριν από λίγες μέρες μια επιστολή, που περιείχε ένα μήνυμα και μια ζωγραφιά από τον Yakob Mikona Banata, τον οποίο το σχολείο μας έχει υιοθετήσει στο πλαίσιο των προγραμμάτων αναδοχής της Actionaid. Ο Yakob μας στέλνει τους χαιρετισμούς του, μας ενημερώνει πως η οικογένειά του είναι καλά και πως μεγαλώνοντας θα ήθελε να γίνει γιατρός για να βοηθήσει τους συνανθρώπους του. Στο τέλος, μας αποχαιρετά μέχρι την επόμενή μας επικοινωνία.

Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης

Εικόνα
 Μια ξεχωριστή μέρα Η παγκόσμια ημέρα ειρήνης που γιορτάζεται στις 21 Σεπτεμβρίου μετατράπηκε σε μια μέρα με ξεχωριστή σημασία για τους μαθητές της Ε τάξης. Δουλεύοντας σε ομάδες με διαφορετικές αποστολές μέσα από τραγούδια, παιχνίδια, ζωγραφιές και άλλες δραστηριότητες ανακαλύψαμε τη σπουδαιότητα της ειρήνης!!!