Επιστολή προς γονείς

Αγαπητοί γονείς

Στα πλαίσια των λαϊκών αγώνων δρόμου που διοργανώνει η ΜΕΡΙΜΝΗ (Μη Κυβερνητική Οργάνωση)  σε συνεργασία με το Δήμο Χερσονήσου και την Περιφέρεια Κρήτης με σκοπό την ευαισθητοποίηση όλων μας για τη διαφορετικότητα και ιδιαίτερα για τα άτομα με αυτισμό, σας καλούμε να πάρετε μέρος στον αγώνα 1000 μέτρων για παιδιά και οικογένειες που θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Μαρτίου στην ακτογραμμή του Κρητικού Πελάγους, κυριολεκτικά δίπλα στη θάλασσα στην περιοχή των Γουρνών.
Η διαδρομή του 1 χιλιομέτρου θα ξεκινήσει από το Δημαρχείο Χερσονήσου στην πρώην Αμερικανική Βάση και θα καταλήξει στο Ενυδρείο Κρήτης.
Ώρα εκκίνησης: 12:30 πμ   
Μέγιστη διάρκεια αγώνα 1 χμ : 1 ώρα 

Αποκλεισμός οχημάτων: 12:00 ως 13:45.  
Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στη σελίδα http://www.autismrace.gr/gr/eggrafes   
Παράλληλα με τους αγώνες δρόμου θα διεξαχθεί διαγωνισμός ζωγραφικής και εικαστικών για παιδιά δημοτικών σχολείων του Δήμου Χερσονήσου με θέμα τη διαφορετικότητα.  Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με ευθύνη του Διευθυντή του κάθε σχολείου και του Συλλόγου Διδασκόντων. Το σχολείο μας θα συμμετέχει.

Δημιουργία του δένδρου διαφορετικότητας, όπου κάθε συμμετέχων αθλητής κι αθλήτρια, θα κολλά ένα κομμάτι puzzle (το σύμβολο διεθνώς του αυτισμού) μετά το τέλος του κάθε αγώνα και πολλά άλλα τα οποία θα βρείτε στη σελίδα:

Σας προτρέπουμε να δηλώσετε συμμετοχή στον μεγάλο αυτό αγώνα και να παρευρεθείτε στον χώρο των εκδηλώσεων, για να θαυμάσετε τα έργα των παιδιών σας και να μοιραστείτε μαζί τους τη χαρά της προσφοράς στον συνάνθρωπο.



Θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί!!!


             Σας περιμένουμε…
        
      
 




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ