ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Αγαπητοί γονείς των μαθητών του σχολείου μας

    Κατ’ αρχάς σαν Σύλλογος διδασκόντων του Δημοτικού σχολείου της Κοινότητάς μας  θέλουμε να εκφράσουμε τη θλίψη μας για τα πρόσφατα γεγονότα που συνέβησαν στο χωριό μας. Ενημερωθήκαμε και συμπαραστεκόμαστε όπως μπορούμε στις οικογένειες των πληγέντων. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία για περαιτέρω υλική και ψυχολογική στήριξη.

  Όπως ενημερωθήκατε από τα ΜΜΕ, τα σχολεία την επόμενη και μεθεπόμενη εβδομάδα θα είναι κλειστά. Αρχίζει λοιπόν η εξ αποστάσεως εκπαίδευση η οποία αποτελείται από 2 σκέλη:

Α) Εκπαιδευτική τηλεόραση καθημερινά από τις 9.00 στην ΕΤ2 με συγκεκριμένο πρόγραμμα το οποίο θα φροντίζω να σας ανακοινώνω νωρίτερα.

Για τις ερχόμενες 2 ημέρες 16 και 17 Νοεμβρίου το πρόγραμμα είναι στο παρακάτω link

https://www.cretalive.gr/ellada/ekpaideytiki-tileorasi-programma-tis-ert2-stis-16-kai-17-noembrioy

Τονίζεται δε ότι η εκπαιδευτική τηλεόραση έχει πάρα πολλά  ηλεκτρονικά μαθήματα τα οποία μπορείτε να βρείτε οποιαδήποτε στιγμή στο link

https://www.ertflix.gr/tag/ekpedeftiki-tileorasi/page/2/

B) Σύγχρονη εξ αποστάσεως διδασκαλία 14.00  με 17.00  καθημερινά από τις δασκάλες/ους και τις ειδικότητες του σχολείου μας. Αρχίζει την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου.

    Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας θα στείλουν στα mail που μας έχετε δηλώσει τις οδηγίες για να συνδεθείτε καθώς και το πρόγραμμα για κάθε τάξη.

   Σας παρακαλώ πολύ να ανοίγετε τακτικά τα mail σας , τη σελίδα του blog του σχολείου http://dimanalips.blogspot.com/ αλλά και την εκπαιδευτική πλατφόρμα e-me,   https://auth.e-me.edu.gr/  όπου θα βρίσκετε συνεχώς πληροφορίες για τα παιδιά σας.                         

  Επίσης όσοι από τους γονείς δεν μας έχουν στείλει το e-mail τους ή βλέπουν ότι δεν παίρνουν mail ας μας το ξαναστείλουν με το Ονοματεπώνυμο τους και το όνομα του μαθητή/τριας στην ηλ.δ/νση  dimanalips@gmail.com

    Κατανοούμε πλήρως τις δυσκολίες και τις δυσλειτουργίες που θα προκύψουν και είμαστε στη διάθεση σας να σας ενημερώσουμε και να σας βοηθήσουμε. Όπως και να γίνει το μάθημα δια ζώσης στην σχολική  τάξη ΔΕΝ μπορεί να αντικατασταθεί με την καλύτερη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, όμως αυτές τις δύσκολες στιγμές προέχει η Υγεία και η Ασφάλεια όλων μας. Πιστεύουμε και αισιοδοξούμε ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και σύντομα τα παιδιά σας  θα βρίσκονται πάλι κοντά μας.

                                                                                         Ο Διευθυντής του σχολείου

                                                                                              Αλμπαντάκης Γιώργος


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ